Морган Фреман након пет година поново у реклами Туркиш Аирлинеса

Танјуг
Foto: Агенције

ИСТАНБУЛ - Нова реклама турске авиокомпаније Туркиш Аирлинес (ТХY), инспирисана суперконтинентом Пангеа, угледала је свјетло дана, а лице нове рекламе је Оскаром награђени холивудски глумац Морган Фреман.

Снимање рекламе почело је у септембру прошле године, а снимано је у Истанбулу Њујорку.

Фреман, који је други пут након 2017. године рекламно лице бренда, својим препознатљивим и снажним гласом и импресивном глумом успјешно преноси поруку ТХY-а. Осим стварних локација, у филм су укључени и визуални ефекти те компјутерски потпомогнуте анимацијске сцене, навели су из ТХY-а.

Инспирисан суперконтинентом Пангеом, када су милионима година раније континенти били један комад земље, рекламни филм ТХY-а, који даје поруку поновног зближавања људи и свијета, премијерно ће бити приказан 13. фебруара на 56. издању Супер Бола, финалној утакмици доигравања НФЛ лиге америчког ногомета која је најгледанији спортски догађај у свијету.

Реклама ће бити приказана у још 136 држава у склопу глобалне кампање ТХY-а, која повезује већину земаља свијета.

Предсједник Управе и Извршног одбора Туркиш Аирлинеса Ахмет Болат изразио је срећу што по шести пут с поносом представљају Туркиyе на свјетском нивоу као једини турски бренд који учествује у Супер Болу.

"Сарађивали смо са значајном звијездом попут Моргана Фремана по други пут у нашем филму, који смо започели концептом Пангее. Вјерујемо да смо успјешно пренијели поруку и да ће Фрееман својим снажним изразом и глумом приближити даљине", рекао је Болат.

Концепт Пангеа у реклами се истиче наглашавањем обједињавања широке мреже ТХY-а, која лети према већини међународних дестинација на свијету.

Иако суперконтинент Пангеа данас не постоји, ТХY се у филму фокусира на поруку "приближавања удаљености" као глобалног средства уједињења и сусрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана