Монтана не престаје да нервира оца

Глас Српске
Монтана не престаје да нервира оца

Кћерка познатог глумца Лоренса Фишбурна, Монтана, поново је показала своје чари, овог пута пред објективом фотоапарата. Свјетску славу стекла је, осим познатим презименом, снимањем порнића "Монтана експоузд", а сада оца нервира провокативним фоткама које су изашле у часопису "Black Men".

Лоренс Фишбурн не жели да разговара са кћерком све док не среди свој живот и не престане да се бави порнографијом.

Монтана је послије свега отишла на рехабилитацију због својих агресивних испада и чинило се да се "холивудска кћерка" враћа на прави пут. Сада нам је показала да се варамо. Иако није снимила још један порно филм, направила је голишави едиторијал у којем се види њена позадина, али и остале облине.

Чини се да ће Лоренс једноставно морати да прихвати да његова кћерка воли да буде голишава.

Прије него што је снимила порно филм, открила је медијима да о каријери порно звијезде машта од своје 16. године.

- Тада сам изгубила невиност и све повезано са сексом је почело да ми привлачи пажњу. Порно индустрија је смјер којим желим да идем - била је јасна Монтана.

Тако је, чим је постала пунољетна, несташна кћерка славног глумца одлучила да се "пробије" у Холивуду по сваку цијену.

Монтана Фишбурн, умјетничког имена Чипи Ди, угледала се на славну Ким Кардашијан и начин на који је она постала успјешна и позната.

- Мислим да јој је снимак секса помогао у томе. Мој отац је узнемирен. Чула сам да је љут на мене, али још нисмо причали. Сигурна сам да ћемо успјети да све изгладимо. Мислим да мој отац у свему жели да ме подржи, а иако овај мој потез сада види из негативног угла, вјерујем да ће с временом видјети и позитивну страну - рекла је Монтана у августу прошле године, а још увијек чека да њен отац види добру страну онога чиме се она бави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана