Моника у халтерима осваја са насловне стране

Агенције
Моника у халтерима осваја са насловне стране

Она је једна од најљепших жена на свијету и када се спомене име Моника Белучи, прво што вам на памет падне јесте женственост и екстремна доза сексепила.

Моника данас има 52 године и изгледа и даље прелијепо, као тинејџерка. Иако многи коментаришу да је то постигла умјереним коришћењем ботокса, она је све урадила с мјером, иако је имала могућност да као многе свјетске звијезде претјера. Моника је за насловну страну једног магазина урадила едиторијал секси фотографија на којима изгледа божанствено. Халтери, дуга и пуштена коса, заводљив поглед... изазвали су лавину коментара.

Прије неколико дана, такође на друштвеним мрежама, појавиле су се до тада необјављење фотографије Монике Белучи из млађих дана, које су потврдиле мишљење многих да је ова дива дефиниција женске љепоте. Један од фанова је у коментарима запазио да је "Моника прави дар за човјечанство", а остали су се сложили с њим. На срећу многих, она потпуно слободно већ годинама показује своје атрибуте. Такође, никада није крила ни да је године не брину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана