Моника на дијети због српске кухиње

Глас Српске
Моника на дијети због српске кухиње

Чим је дошла на Мокру Гору, због традиције, појела је погачу умочену у со и "потегнула" љуту ракију медовину. На вечери је јела пуњену вјешалицу, тјестенину и чоколадне колаче.

Тако се Моника Белучи (48) два дана "давила" у пљескавицама, луку и ајвару, а све је то "залијевала" црним вином. Послије повратка из Србије, у којој је прошли викенд била посебна гошћа "Кустендорфа", фестивала редитеља Емира Кустурице, одмах се запутила код нутрициониста у Милано.

Снимили су је како у дугачком црном капуту и са сунчаним наочарима напушта ординацију познатог љекара Николе Сорентина, гдје се, наводно, пожалила да је добила неколико килограма, те га је питала коју јој дијету препоручује.

Бујна Италијанка годинама одлази код Сорентина, јер јој он, како сам тврди, зна да препише дијету којом ће изгубити у струку, а да при томе не изгуби своје (специфичне) облине.

Наиме, он јој савјетује да се здраво храни, много креће и да никад не прескаче доручак.

- Не идем у теретану, јер ми нема ништа досадније од тога. Радије обучем црнину и тако прекријем све недостатке - рекла је сексепилна глумица, мајка двије кћерке.

Моника је додала да је права Италијанка и да ужива у тјестенини коју залијева сласним и калоричним умацима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана