Моника Левински никад љепша: Позната Американка одушевила новим сликама (ФОТО)

Г.С.
Моника Левински никад љепша: Позната Американка одушевила новим сликама (ФОТО)

Моника Левински, која носи надимак најпознатије љубавнице на свијету, одушевила је својим издањем на најновијим фотографијама које је објавила на друштвеним мрежама.

Данас писац и активиста, педесетогодишња Моника у јавности се данас ријетко појављује, али сада је снимила кампању бренда Реформатион иза које стоји организација vote.org, која се бави мотивисањем жена да изиђу на предстојеће предсједничке изборе те да дају свој глас са стилом, одважно и са ставом.

“Реф жена је оснажена жена, а оснажена жена користи свој глас”, поручила је она у кампањи You‘ve Got the Power.

“Прелијепа си”, “Никад љепша”, “Не знам на којој си фотографији љепша”, “Свака част”, “Блисташ”, низали су се комплименти, преноси Кликс.

Монику и данас прати надимак најпознатије љубавнице на свијету који је стекла 1998. године, када је свијет дознао за њену аферу с тадашњим америчким предсједником Билом Клинтоном.

У Бијелу кућу дошла је у љето 1995. године као приправница, а посао је добила преко обитељске везе. Мало прије него што је откривена њезина афера с Клинтоном, премјештена је у Пентагон јер су њезини надређени сматрали да превише времена проводи с предсједником. 

Касније је признала да је девет пута имала интимне односе с Клинтоном у Овалном уреду Бијеле куће.

Иако је Клинтон ослобођен свих оптужби за опозив за кривоклетство и ометање правде, скандал је проузрочио дугорочну штету Моникину угледу. Иначе, Левински се већ годинама бави активизмом, а судјеловала је као продуцент на снимању серија и аутор је за Венити Фер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана