Моника Јакишић послије глумца љуби принца

Агенције
Моника Јакишић послије глумца љуби принца

Британски принц Ендрју започео је романсу са бившом дјевојком глумца Џорџа Клунија, хрватском манекенком Моником Јакишић (33).

Према наводима магазина "US Weekly", војвода од Јорка је примијећен како ужива у ресторану са лијепом Моником. Било је то током прославе принчевог 54. рођендана у једном италијанском ресторану у Лондону.

- Сједили су једно уз друго у сепареу и размјењивали њежности - рекао је неименовани извор.

Он је додао како је Ендрју засмијавао Монику и љубио јој руку. Није то било први пут да је овај пар "ухваћен" у јавности. Они су такође виђени заједно прошле седмице, када је принц пољубио манекенку. Један од очевидаца тада је рекао да нема сумње да су принц и манекенка у љубавној вези.

Међутим, из Бакингемске палате нису хтјели да коментаришу вијест о новој вези принца Ендрјуа. Атрактивна Моника рођена је у Осијеку, а 1991. године преселила се у Лондон са својом породицом.

Ендрју се 1996. године растао са Саром Фергусон, а сада очигледно ужива са манекенком којој нова веза доноси и нове странице у свјетским таблоидима. Моника је полако градила каријеру модела, а неколико посљедњих година живи на релацији Лондон - Лос Анђелес. Први пут се појавила у свјетским, али и хрватским медијима 2001. године, када је са Гораном Иванишевићем славила његову побједу у Вимблдону. Неколико година касније, опет је била под лупом јавности када се сазнало за њену везу са пјевачем Енрикеом Иглесијасом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана