Моника Белучи у новом голишавом издању

Агенције
Моника Белучи у новом голишавом издању

Славна глумица Моника Белучи (52) поново се разголитила и своје заносне облине показала пред свима. Она је фотографисана у провокативним позама за италијанско издање магазина "Vanity Fair", чију насловну страну краси.

Моника на насловници позира у чипканој тоалети, без доњег веша, док се на унутрашњим странама такође налази неколико фотографија на којима је као од мајке рођена, а интимне дијелове прекрива комадима тканине. Глумица се овим фотографијама поносно похвалила на свом профилу на "Инстаграму" и још једном доказала да с годинама изгледа све боље.

У пратећем интервјуу Моника је највише говорила о сарадњи са српским редитељем Емиром Кустурицом и његовом филму "На млијечном путу" у којем је играла главну улогу.

- Рад са Кустурицом десио се у веома тешком периоду у мом животу. Била сам усред личне катаклизме, било ми је веома тешко. Филм је био веома компликован, све је снимано у природи, увијек смо били изложени временским промјенама. Са Емиром сам скакала у ријеку, музла краве, борила се са змијама и пењала окружена козама. Наравно, није ми било досадно - испричала је глумица.

Она је говорила и о својој љепоти којом деценијама очарава јавност.

- У филму "На млијечном путу" изговарам реченицу: "Ја сам дјевојка која сам била и која више нисам." Што значи да се радујем времену које долази. Када сам имала 20 година, кад бих помислила на будућност, помислила бих на смрт. Данас мислим да је свако животно доба само нови начин да упознам себе. Жене моје генерације много више поштују себе, видимо љепоту и у четрдесетим, педесетим, шездесетим и седамдесетим годинама. Године више нису препрека, као што је то било у вријеме наших мама и бака - истакла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана