Моника Белучи проговорила о старењу: Нисам опсједнута изгледом и годинама

ГС
Foto: Агенције

Мониkа Белучи звијезда је насловнице недавног издања Тhe Sundau Тimes Stulea, за који је говорила о старењу, одржавању свог изгледа, али и прихватању властитих година.

 Са 57 година, Моника Белучи се не боји старења, умјесто тога, казала је да прихвата овај неизбјежан процес."Постоји толико жена које се осјећају слободним да старе на другачији начин", рекла је Моника.Коментаришући свој изглед открила је да избјегава ригорозне тренинге и строге дијете, умјесто тога преферира вино и тјестенину и повремене сеансе пилатеса.

Ипак, "помало" вјежба и прати дијете, али само када мора и то у разумним границама."Нисам опсједнута. Увијек сам била жена са облинама, никад превише мршава, таква је моја природа, преноси портал Кликс.

И желим да старим на миран начин", казала је."Када имаш 50 или 60 година немаш исте потребе као са 20. Године нам дају другачију перспективу", објашњава.

Коментаришући своје искуство као 50-годишње "Бондове дјевојке" у Spectreu , италијанска глумица је напоменула да је њен кастинг означио "велику промјену", додајући да "има толико жена које се осјећају слободним да старе на другачији начин.

"Казала је да "када смо млади имамо ђавољу љепоту, која је сасвим природна", али да живот иде даље и да се морамо носити са старошћу.Белучи је говорила и о својим кћеркама и односу с бившим супругом  од којег се растала 2013. године, а од тада је бивши пар пронашао ритам заједничког родитељства.

"Раздвојени смо дуго времена, али у исто вријеме када сте родитељ, ви сте родитељи за цијели живот", рекла је Белучи.Као мајка која је искусила тешке аспекте славе, Белучи је рекла да не жели да учи своје кћерке да буду у сталном сукобу са мушкарцима. На крају, глумица је рекла да је захвална што није почела радити у филмској индустрији као млада тинејџерка, али и да је то "ствар среће".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана