Моника Белучи открила тајну заносне фигуре

zena.blic.rs
Моника Белучи открила тајну заносне фигуре

И у 49. години изгледа заносно и то без много муке. Атрактивна Моника Белучи каже да вежба само повремено - себе воли да види у форми, али заступа став да није машина. Сазнајте и шта позната Италијанка мисли о женама које не рађају, као и зашто стално носи црно.

О дјеци

Иако је и сама мајка, славна глумица је подржала жене које не желе да имају дјецу.
- Била бих разочарана да немам дјецу, али даме које неће да преузму родитељску улогу не треба осуђивати. Имам пуно пријатељица који немају дјецу и срећне су. Бити жена не значи само имати дјецу. Али ја сам морала да прођем кроз то искуство -  изјавила је за часопис "Style".  

Објаснила је и зашто је постала мајка тек у раним четрдесетим.

  - Увijек касно радим ствари, јер морам да осjећам да је право вриjеме. Сигурна сам да има сјајних 20-годишњих мајки, али ја тад нисам била спремна за дкецу. Сада се оскећам другачије. Могу да будем с дкецом без оскећаја да губим нешто.  

Вјежбање

- Почела сам да вјежбам када сам родила Леониа. Не волим да вјежбати сваки дан, а ни не пазим стално шта једем. Нисам машина и не умијем да се програмирам, а не морам ни да будем премршава.

Црнина

- Црна је моја омиљена боја. Једноставна црна хаљина је најсавршенији одјевни предмет. Осим тога ако се угојим лакше ми је да носим црно.

Памет и љепота

Интелигенцију и самопоуздање Моника сматра важним као и физичку љепоту.

  - Љепота је проблем ако сте глупи, али не и ако знате да је искористите. Знам многе лијепе људе, али њихови животи су страшни, јер им није јасно да није важно како изгледају, него како се осјећају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана