Моника Белучи: Мислим да мршавост није лијепа

Агенције
Моника Белучи: Мислим да мршавост није лијепа

Моника Белучи у новом филму о Џејмсу Бонду игра Луцију Скјару, чији је муж мафијаш убијен. Како би осигурала своју безбједност, она улази у опасан савез са агентом 007.

Она је за Дејли Меил описала како се осјећала у новој улози.

"Не могу рећи за себе да сам Бонд дјевојка, јер сам сувише зрела за такву улогу. Рекла бих ‘Бонд дама’, ‘Бонд жена’. Жена од педесет година никад неће имати енергију двадесетогодишњакиње. Педесете су доба када жена треба да преиспита свој живот", каже Белучи.

Она је додала да се уопште не оптерећује изгледом.

"Не мислим да је мршавост лијепа. Ја сам жена и имам облине. Али сам и сувише лијена! Никад не идем у теретану. Волим да једем чоколаду и тјестенине и излазим у ресторан с пријатељима. Нисам опсједнута линијом", каже Моника.

Она је говорила и о својој улози у новом Бонду.

"Луција се налази на раскршћу живота. Она је заробљеник прошлости. Потиче из културе и времена када су мушкарци имали сву моћ. Она жели да се ослободи тога и види у Бонду карту за излаз", објашњава Белучи.

"Када Луција први пут упозна Бонда, она му не вјерује. Он је човјек који личи на све мушкарце које је икада познавала. Ипак, та опасност која га прати је можда његов најбољи квалитет".

Како се љуби Бонд?

"Љубити некога кога не познајете може бити застрашујуће. Наравно, Данијел је врло секси и то помаже. Он даје тај шмек Бонду заједно са мистеријом и опасношћу. Сви волимо мало опасности", рекла је Моника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана