Монах о развратним радњама у споту Тање Савић: Нек се покаје, џабе иде у Тумане!

Г.С.
Монах о развратним радњама у споту Тање Савић: Нек се покаје, џабе иде у Тумане!

Тања Савић прије неколико дана објавила је свој нови дугоочекивани албум.

Ипак, спот за пјесму „Отац сузама мојим“ у коме је једна играчица обучена као монахиња, шокирао је многобројно свештенство и монаштво, али и вјернике Српске православне цркве. Посебно су непријатно изненађени да се на овај корак одлучила пјевачица, која се у јавности представља као хришћанка и вјерник.

Снимак лажне похотне монахиње која се увија као стриптизета током цијеле пјесме све је згрозио, па су многи спот за ову песму и пријавили на Јутјубу, због чега се очекује да буде скинут са ове музичке платформе.

- Ово што сам ја управо погледао је скандал. Монахиње су наше сестре у Христу које су свој живот посветиле Богу и стално су у посту и молитви. Ова певаљка их скрнави у јавности и то је велики грех. Њој хитно треба покајање. Та Тања се, колико сам успео да приметим, у јавности представља као верница која иде по манастирима, а ради овакве ствари. То раде лажни верници. Срамота! Узалуд иде у Тумане, ако је ово нешто што је њој у срцу. Наше сестре монахиње су се много потресле због овог снимка, али и многи верници. Позивам све да масовно пријавимо ово како би што пре било обрисано са Јутјуба, да се више не саблажњава народ. Апелујем на њу: сестро Тања, врати се на прави пут и сама обриши ову срамоту - поручио је  монах Јован из манастира Светих апостола Петра и Павла, преноси Курир.

Да је погрешила свјесна је и сама Тања која је медијима само дан раније испричала да зна да су се поједине часне сестре (монахиње) увредиле због сцена из њеног новог спота.

 

- Читам коментаре, неко сам ко жели да испрати жеље своје публике и поштујем њихово мишљење. Објективна сам, не гледам само из свог угла. Десили су се негативни коментари за песму „Часне сестре“ („Отац сузама мојим“). Редитељ је имао једну жељу да девојка која је глумила часну сестру буде слободније обучена и праве часне сестре су се увредиле. Јако ми је жао, мислим да ће нам скинути песму због тога. Ја поштујем наше монахе - рекла је Тања.

Савић је до сад била редовни посјетилац манастира Тумане код Голубца, па је тако до сада више пута мјесечно посјећивала ову велику српску светињу.

Пјевачица је неретко на друштвеним мрежама поставља фотографије и снимке на којима се види како ужива с породицом у овом манастиру. Вјерује се да молитве монаха у Туманима помажу људима обољелим од опаких болести, а женама које имају проблем са зачећем помажу да се остваре као мајке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана