Моја задњица не може да се пореди са Ким Кардашијан

Агенције
Моја задњица не може да се пореди са Ким Кардашијан

Рођена сестра Војвоткиње од Кембриџа, Пипа Мидлтон била је у центру збивања током краљевског вјенчања 2011. године када су сви коментарисали њен изглед, али понајвише њену позадину. Ипак, Пипа каже како њена задњица не може да се пореди са позадином ријалити звијезде Ким Кардашијан.

Пипа и Ким су сигурно једине двије жене на свијету о чијим се задњицама причало у свим медијима. Сада је Пипа у својој колумни коју пише за магазине "The Spestator " упоредила своју задњицу са позамашном позадином ријалити звијезде Ким Кардашијан која се недавно обнажила за насловницу магазина "Paper".

"Награда "Rear of 2014" треба да припадне Ким Кардашијан након што је прошлог мjесеца позирала потпуно нага", написала је Пипа која је управо ову награду освојила 2011. године након што је на вjенчању своје сестре носила уску сатенску хаљину за дjеверуше.

"Морам да признам да моја и њена задница не могу да се пореде. Ипак прича о Киминој позадини ме је натjерала да се замислим. Шта више значи та америчка промоција позамашних задњица? Мени више дjелује да је све то постала нека врсте опсесије", написала је Пипа.

"Њен план је био да сруши интрернет. Ипак сматрам да не иде добрим путем", закључила је сестра Кејт Мидлтон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана