Модни укус ове три пјевачице су сви исмијавали, док их Саша Видић није почео облачити

Г.С.
Модни укус ове три пјевачице су сви исмијавали, док их Саша Видић није почео облачити

Модни креатор Саша Видич је био одговоран за пормjену визуелих идентитета бројних познатих личности, а неке и данас слijеде његове саjвете.

О прераном одласку Саше Видића бруји цијели регион, а један од најпознатијих српских модних креатора био је заслужан за трансформације бројних пјевачица. Највећу промјену у стилу, захваљујући његовим савјетима, доживјеле су Светлана Ражнатовић, Сека Алексић и Алексанрда Пријовић - постале су неке од најбољих обучених дама на естради, а некада су биле неријетко на мети критика звог врло дискутабилних аутфита.

1. ЦЕЦА

Саша Видић и Цеца били су велики пријатељи, а онда је као бомба одјекнула вијест да су на близак однос, као и на сарадњу ставили тачку. Шта је била јабука раздора нису открили ни пјевачица, ни модни креатор, али неоспорна је чињеница да је пјевачица од момента када је кренула да сарађује са Видићем умногоме промјенила стил.

И док се на почетку каријере појављивала у потпуно другачијим издањима, Сашаје био задужен за њену велику корекцију у изгледу, те је баш он стајао иза нека од њених најхваљенијих аутфита.

Често је знао да каже, док су били у добрим односима, да је Цеца добар ђак који брзо учи, па је све мање било потребе да јој сугерише приликом одабира комада гардеробе.

2. СЕКА АЛЕКСИЋ

Можда и његова највећа трансформација је управо Сека Алексић! Када се пробијала на естрадном небу, често су је осуђивали због дискутабилних модних комбинација.

Углавном се појављивала у комплетима који су готово све облине откривали. Осим модела, и материјали су додатно утицали на негативну оцјену тада комплетног стајлинга сада већ власнице бројних хитова.

Међутим, када је Саша преузео ствар у своје руке, Сека је добила титулу "модне иконе" - стил јој је постао дамски, а сведеност и једноставност су синоним за њене аутфите.

Пјевачицу више не можемо видјели у аутфитима који су на граници да пређу у вулгарност, напротив. У међувремену се изградила као јавна личност чије модне одабире често копирају дјевојке.

3. АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ

Тренутно најпопуларнија млада пјевачица код нас није могла да се похвали баш сјајним модним комбинацијама када је била дио музичког такмичења, које ју је прославило. Међутим, како је низала све веће успјехе, а њене пјесме су постајале све траженије, посветила се визуелној трансформацији.

Естетским корекцијама је довела свој изглед до савршенства, док је на рачун стила почела да добије невјероватне комплименете откако је отпочела сарадњу са Видићем. Саша је тада истакао да од ње није покушавао да направи нову Цецу, као што се причало, него само дјевојку која ће изгледати пристојно.

- Само желим да изгледа скупо, чисто. Раније је изгледала као да је прошла поред контејнера, облијепљена неким селотејпом - као и увијек, модни креатор је био искрен, без длаке на језику, преоси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана