Модни трендови: Најпопуларније боје за јесен 2013.

zena.hr
Модни трендови: Најпопуларније боје за јесен 2013.

Сваке године компанија “Pontone” која је већ скоро пола вијека неприкосновени ауторитет када су боје у питању и ове сезоне помаже дизајнерима у пласирању најполуларнијих тонова за јесен 2013 године.

Од самог почетка компанија служи као инспирација многим дизајнерима својим производима, услугама и иновативним технологијама у циљу омогућавања потпуног доживљаја нових тонова, али и у њиховом изражавању креативности.

“Као што се лишће мијења у јесен, тако ће купци моћи да уживају у разноврсним могућностима које доносе најновије модне креације. Палета за јесен 2013. омогућава разноврсност и експериментирање бојама.” Рекла је Леатрице Еисеман, извршни дирецтор “Pontone Color Institut”.

Свака сезона доноси нову палету, али смарагдно зелена боја која је обиљежила цијелу 2013. годину и даље ће наставити да свјетлуца доносећи луксуз и елеганцију док ће жућкасто-зеленкаста “Linden Green” нијанса донијети лакоћу и свјетлину дубљим јесењим тоновима. Уколико покушате да ове двије боје комбинујете са “Muskon Blue” нијансом свакако ћете бити у тренду.

Егзотична тамно љубичаста “Acai” нијанса ће ове јесени допринијети танајственом изгледу , а моћићете је једноставно И лако комбиновати са другим бојама ваше јесење гардеробе. Још једна нова боја која ће бити у тренду ове јесени је”Самба” црвена са којом ћете изгледати гламурозно. “Koi”, лијепа наранџаста нијанса с блиставим и свjетлуцавим нијансама ће свакако послужити да будете примjећени. Слиједећа на листи хит боја је нијанса по имену “Deep Lichen Green” која вуче на маслинасто зелену а ту су још “Turbulence” тамно сива и “Cafre” смеђа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана