Модни спектакл на који је свијет чекао две године: Меган стала на црту Кејт

ГС
Модни спектакл на који је свијет чекао две године: Меган стала на црту Кејт

ЛОНДОН - У катедрали Светог Петра у Лондону одржала се историјска служба у част Платинастог јубилеја краљице Елизабете Друге, а којој, нажалост, поглаварка британске монархије није могла да присуствује јер се није осјећала добро.

Сви британски медији преносе буквално сваки секунд овог за њих веома важног догађаја, а највише пажње је изазвало појављивање “отуђеног” принца Харија и његове супруге Меган Маркл. 

Америчка глумица која је на почетку везе и брака са принцом уживала наклоност Британаца, више није тако радо виђен гост на двору. 

Безброј скандала и интрига пратило је њихово пресељење у Америку, а како многи нагађају, управо је долазак краљичиног некад омиљеноог унука Харија и његове изабранице, разлог Елизабетиног одсуства са овог важног догађаја. 

Као и увек када је ријеч о окупљању краљевске породице, у центру пажње нашли су се модни одабири дама плаве крви, а највише се причало о стилском дуелу Кејт Мидлтон и Меган Маркл, првом након две године.

Обе даме су се појавиле у цркви поштујући обавезно модно правило једнобојних одјевних  комбинација, али на нешто другачији начин. 

Старија војвоткиња од Кембриџа (40) је одабрала њежножуту, док је некадашња војвоткиња од Сасекса (титула које се одрекла), односно Меган (39), била потпуно у бијелом. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана