Модни критичари претјерали: Ова трудница има пивски стомак

Агенције
Модни критичари претјерали: Ова трудница има пивски стомак

Познати глумац Крис Хемсворт појавио се на додјели Оскара са својом супругом Елсом Патак, и која је у другом стању. Иако можда није било умјесно ругати се трудној жени, модни критичари познате емисије "Модна полиција" нису поштедели Елсу коментара о њеном изгледу...

Познати по томе да немају длаке на језику, Џоан Риверс и њене колеге нису могли да се суздрже од коментара о лошем изгледу трудне супруге глумца Криса Хемсворта.

Шпанска глумица Елса Патаки носила је кристално- тиркизну хаљину која је била ухваћена тик испод њеног стомака и на тај начин можда превише нагласила њену трудноћу. Елса ће се породити на прољеће, а срећни родитељи очекују близанце.

У првој епизоди "Модне полиције" са црвеног тепиха колега Џоан Риверс, Џорџ Котсиополис, је, у свом стилу, прокоментарисао изглед трудне Елсе.

"Хаљина је очајна. Њен стомак ми више личи на пивски него на труднички", рекао је.

Очигледно је било да се остатак модног жирија сагласио са његовом констатацијом.

Затим је Кели Озборн додала како ово није хаљина коју треба да носи трудница и поручила Елси да би требало да се угледа на Оливију Вајлд, која је такође у другом стању, али је својом хаљином оставила без текста све критичаре.

Ђулијана Ранчић је додала: "Трудна или не, једноставно ми се хаљина не допада".

Многи гледаоци емисије су након овога коментарисали како је модна полиција била превише оштра према Елси, која је трудна и прелијепа, па стога може да носи шта год пожели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана