Модна катастрофа на Мет гала вечери

Агенције
Модна катастрофа на Мет гала вечери

На Мет гала вечери која је одржана у Њујорку ни овог пута нису изостале велике звијезде свјетског џет-сета, као ни модне катастрофе на црвеном тепиху.

Титула најгоре обучене незванично је додијељена популарној пјевачици Кети Пери, којој је дизајнер Џон Галијано креирао необичну црвену тоалету, са велом и металним детаљима на глави.

Њеној, али и креацијама других познатих личности јуче су се сви смијали на друштвеним мрежама. Најгоре тоалете са Мет бала који је одржан у понедјељак увече кружиле су интернетом праћене негативним коментарима.

Ипак, да не би све било тако лоше побринуо се један славни пар који није крио заљубљеност, а њихова елеганција задивила је присутне.

Док су се одабрани гости окупљали у најраскошнијим одјевним комбинацијама на црвеном тепиху, популарна пјевачица Џенифер Лопез и њен момак Алекс Родригез успјели су да освоје сву пажњу и направе праву сензацију.

Осим што су одушевили заљубљеним погледима које нису могли да сакрију Џеј Ло и Алекс су оставили добар утисак и одличним модним комбинацијама.

Они су били веома елегантни, а док се он опредијелио за класично смокинг одијело, латино звијезда блистала је у раскошној плавој хаљини чији су се дугачки слојеви најфиније свиле вукли за њом.

Тако је овај пар све вријеме био расположен за позирање пред камерама, а непрестано су били насмијани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана