Моћне и утицајне алфа жене у 2010. години

Глас Српске
Моћне и утицајне алфа жене у 2010. години

Оне су лијепе, паметне и успјешне, али такође имају и моћ да очарају сваког ко се нађе у њиховој близини. Нама обичним смртницима се чини као да овим заводницама "прве класе" никад нико није рекао не.

Бијонсе има тек 29 година, а већ је икона музичке индустрије. Продала је преко 100 милиона албума те је рекордер по броју освојених "Гремија" у једној ноћи. Заштитно је лице "Лореала", Томија Хилфигера и Aрманија, а за свој рад на филму "Dreamgirls" номинована је за два "Златна глобуса". Удата је за једног од најуспјешнијих продуцената и музичара свијета, али и њега може да засјени у сваком погледу, пише "Aскмен".
Друга је Хајди Клум, која је у свијет моде ушла као деветнаестогодишњакиња и за час се нашла на насловницама најпрестижнијих модних часописа. Захваљујући савршеној фигури постала је и главна звијезда "Викторија сикрет" каталога. Упркос томе што је родила четворо дјеце и даље носи ревије доњег веша, а о њеној истесаној фигури се непрестано прича. Осим што добро изгледа она је и успјешна пословна жена.
Већ шест година заредом Жизел Бундхен се налази на врху Форбсове листе најбоље плаћених модела. Њени уговори су једни од највиших у свијету моде и не постоји манекенка која је успјела тако добро да уновчи свој атрактиван изглед. Када је зарада и појављивање у бројним часописима и каталозима у питању, онда је она апсолутна владарка модне индустрије.

Послије одласка краља попа Мајкла Џексона, Леди Гага је спремна да сједне на његов трон. Без обзира на то шта мислили о њеној музици, она је тренутно владарка топ-листа и то не може да јој се оспори. Иако има свега 24 године, на Форбсовој листи 100 најмоћнијих и најутицајнијих људи у 2010. години нашла се на чак четвртој позицији, одмах послије Опре, Бијонсе и Џејмса Камеруна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана