Многи не знају право име Илде Шаулић: Ево како се заправо зове Шабанова кћерка

ГС
Foto: Инстаграм

Илда Шаулић годинама је на јавној сцени, међутим мало ко зна њено право име.

Легендарни краљ народне музике Шабан Шаулић иза себе је оставио троје дјеце коју је добио из брака са супругом Горданом - Санелу, Михајла и Илду.

Иако је за кратко вријеме Илда својим гласом освојила публику, мало ко зна да је њено право име је Илдуза, арапског поријекла и значи „срећна звезда“ и варијанта је имена Јилдуза.

Она је име добила по баки Илдузи Демировић, Шабановој мајци, од које је пјевач наслиједио таленат за музику.

Вољела 30 година старијег

Илда је прије супруга волела мушкарца који је био 30 година старији од ње.

Како је популарна пјевачица испричала једном приликом, у питању је пословни човјек, а разлика у годинама није била препрека њиховој љубави. Њихова романса почела је када је пјевачица била у раним двадесетим, а трајала је чак 15 година.

– Мени његове године никада нису сметале, напротив. Да би веза добро функционисала, мушкарац мора да буде старији од партнерке, јер је зрелији и зна шта жели од живота – истакла је пјевачица у једном интервјуу.

– Иако су многи, као и ја, веровали да ће бити крунисана браком, нажалост, дошло је до разлаза. Сада идем даље. Најбитније је да сам са бившим партнером остала у добрим односима и да ћу у њему кад год затреба имати заштитника – испричала је Илда Шаулић послије раскида, преноси Блиц

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана