Млади принц у вези са Кустином ћерком

Блиц
Млади принц у вези са Кустином ћерком

Александар III и Дуња Кустурица заједничким доласком на прославу 70. рођендана престолонаслиједника потврдили да су заљубљени.

Иако су мјесецима успијевали да сакрију везу од јавности и медија, Александар III и Дуња Кустурица на прослави 70. рођендана Александра II Карађорђевића на Белом двору показали су да њихова љубав цвијета.

Син српског престолонаслиједника и ћерка прослављеног редитеља Емира Кустурице и даље не желе да дају било какву изјаву о свом односу, али очигледно им све иде како треба.

Александар већ годину дана живи у Београду и, како је недавно испричао за „Блиц", прошле године је дошао у вријеме великих поплава у жељи да помогне, али је убрзо ријешио да заувијек остане у Србији, и то због једне дјевојке.

- Моја девојка је Српкиња. И срећан сам што је имам поред себе. Због ње сам бољи човек и бољи Србин! - рекао је принц, не откривши да ли је још тада био са Дуњом или с неком другом дјевојком.

Дуња, још тиша и дискретнија, није открила ни толико. Школована у Француској, посветила се умјетности и асистирању свом оцу око организације Кустендорфа.  

Очигледно, сада је почела да у пословне обавезе своје породице уводи и породицу свог дечка, па је тако Александров старији брат Петар дизајнирао рекламни плакат за „Бољшој фестивал", који је организовала породица Кустурица.

Александар, и поред своје плаве крви, ради и сам се издржава у Београду, што није баш лако. Он је до прије неколико мјесеци држао један бар у центру града, али му је тај посао пропао. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана