Мистер Бин у загрљају младе глумице

Агенције
Мистер Бин у загрљају младе глумице

Популарни глумац Роан Еткинсон званично је окончао свој 24-годишњи брак са шминкерком са Би-Би-Сија Сунетром Састри у новембру прошле године.

Неколико недјеља касније нашао је ново љубавно гнијездо.

Он је са младом глумицом Луиз Форд која је тридесет година млађа од њега купио викендицу у сјеверном Лондону која кошта 4,65 милиона фунти.

У вријеме када се Мистер Бин незванично разишао са супругом, 2014. године, са Сунетром је изградио кућу од 11 милиона фунти у Оксфордширу. Међутим један од најдуховитијих глумаца свијета, тада је већ одлучио да се пресели у викендицу, док је његова супруга остала у главном граду у вили од 21 милион фунти.

Процјењује се да је комичар "тежак" 70 милиона фунти, а богатство дијели са сином Беном и кћерком Лили. Дио тог новца има и његова бивша супруга коју је оженио 1990. године.

За све оне који не знају глумац је лик Мистер Бина који му је на неки начин донио оволико богатство осмислио током студија, електронског инжењерства. Док је студирао на Оксфорду 1975. године, Роан Еткинсон се истовремено из хобија бавио глумом. Наступајући по разним клубовима, он је добио идеју да имитира "дијете у тијелу одраслог човјека", коме је касније дао име Мистер Бин. По завршетку студија, Еткинсон је схватио да би као Мистер Бин заправо могао да заради више новца него као инжењер, па је годинама тумачио лик тог весељака у серији и на филму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана