Мистер Бин је краљ скандала: Варао жену са 26 година млађом, ћерка се одрекла његовог презимена

ГС
Foto: Танјуг/АП

Роуан Аткинсон постао је једно од најупечатљивијих лица свjетске кинематографије, а његов приватни живот је веома буран.

У свијет глумачке професије упустио након што је на Оксфорду магистрирао електротехнику, а бројни извори наводе да је његов IQ 178.
У његовом приватном животу издваја се брак са Сунетром Састри који је трајао од 1990. до 2015. године и који је завршен на веома буран начин.
Бивши супружници упознали су се на Би-Би-Си телевизији гдје је Сунетра радила као шминкерка. Афера коју је чувени Мистер Бин имао са глумицом Луизом Форд (41) разорила је њихов брак. Како је писао британски "Сан", прва глумчева супруга изузетно тешко је поднијела издају.

Развод је обављен експресно, а као разлог наведено је неразумно понашање Аткинсона. На све се надовезала и одлука Роуанове и Сунетрине ћерке Лили да се одрекне очевог и узме мајчино презиме што су многи протумачили као њену реакцију на прељубу коју је починио славни глумац.

Син Бенаџамин Аткинсон није предузео такав корак, преноси Б92.

Роуан Аткинсон остао је у вези са Луизом и неријетко се могу видјети у Лондону, како уживају у шетњи са ћеркицом Ислом која се родила 2017. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана