Мисли да је Барбика: Вадила ребра, уградила груди, а шок тек планира

Агенције
Мисли да је Барбика: Вадила ребра, уградила груди, а шок тек планира

Парис је потрошила мало богатство на импланте за груди и вађење ребара како би изгледала као Барбика. Међутим, питање је шта је заиста постигла овом хируршком вратоломијом и шта ће бити кад оствари оно што још увијек прижељкује.

Некада несигурна и стидљива, Парис Хермс до сада је потрошила 30.000 фунти да би изгледала као жива лутка, а у међувремену је урадила и на хиљаде бјути третмана да би личила на Барби. Најприје је са 17 година увећала усне, а са 18 груди. Ипак, никако није била задовољна величином свог попрсја, па су се естетски захвати ређали један за другим.


Када је напунила 20 година, кориговала је нос на мјесту гдје га је својевремено ломила, а двије године потом имала је још једно увећање груди. Ни килограм импланта по дојци њој није било довољно, па сада планира још једну операцију – по два килограма силикона у сваку дојку!

Између фотографисања и постова на друштвеним мрежама, Парис вјежба двапут недјељно и редовно сређује нокте.

Жеља јој је, како каже, да одстрани два ребра да би сузила струк, да има највеће груди у Њемачкој и да увећа задњицу како би употпунила свој изглед.

И мада данас Парис зарађује на основу свог изгледа, она је као дјевојчица била врло несигурна и повучена.

"Имала сам коврџаву косу, била сам мршава и носила сам наочаре. Од своје пете године сањала сам о томе да изгледам без мане, откад сам почела да се играм Барбиком", рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана