Мишел Фајфер: Као млада сам била много наивна

Aгенције
Мишел Фајфер: Као млада сам била много наивна

Славна Мишел Фајфер је дошла у Холивуд са двадесет година, а њом је тада манипулисао један брачни пар који је хтио да контролише све аспекте њеног живота.

Наиме, Мишел је у интервјуу рекла како је била жртва вјеровања да се може живјети само од сунчеве свијетлости, односно без хране и воде.

"Када сам дошла у Холивуд била сам веома млада, и на несрећу пала сам у руке једном пару који је хтио у потпуности да контролише мој живот, чак су ме и ставили на строгу дијету коју вјерујем да нико не може да издржи" рекла је Мишел.

Глумица је објаснила да је пар вјеровао да све потребне супстанце за живот можемо добити из сунчеве свијетлости, односно да нам за живот нису потребни ни храна ни пиће већ само сунчева свијетлост. Мишел је на срећу успјела да се извуче и то управо уз помоћ филма.

"У то вријеме сам са Питером Хортоном, снимала филм 'Moonies', који се бавио култовима. Није било лако јер су они контролисали све што ја радим. Нисмо живjели заједно, али сам своје слободно вријеме проводила са њима. Била сам веома млада и ону су ме усмјеравали како треба да живим живот", рекла је Мишел.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана