Миша Бартон заборавила текст од седам реченица

Глас Српске
Миша Бартон заборавила текст од седам реченица

Глумица Миша Бартон ових је дана одиграла гостујућу улогу проститутке у серији америчке NBC телевизије "Закон и ред: Одјељење за жртве", а на сету се баш ничим није прославила, преносе амерички медији.

Према њиховим ријечима млада глумица није била способна да запамти текст од седам реченица, снимање сцена у којима глуми понављано је по неколико пута. Таквим понашањем Бартонова је изврсно уиграној екипи серије подигла притисак "до неба".
- Имала је само седам реченица. Седам! Сваки пут кад би се збунила, заборавила би цијели текст, а детективка из серије Мариска би је морала упозоравати да је њен ред да нешто каже. Крајње иритантно и напорно - открио је анонимни извор са снимања.

Разлог Мишине деконцентрисаности лако би могао лежати у стилу живота младе глумице. Након запажене улоге у серији "О. C." одала се чарима Холивуда и ускоро завршила без нових улога, пуна целулита, испијена, сама и склона наркотицима. Недавно је завршила на рехабилитацији након што је сама назвала полицајце да је одведу у једну од холивудских клиника за познате и славне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана