Мис Србије са најкраћим стажом: Не жалим за титулом, имам нови живот

Блиц
Мис Србије са најкраћим стажом: Не жалим за титулом, имам нови живот

Београд - Николина Бојић, која је прошлог октобра само недјељу дана била званично најљепша Српкиња, послије девет мјесци ћутања прича за „Блиц” о свом животу и браку с тенисером Франком Данчевићем након скандала с круном.

Николина Бојић прошле године понела је титулу најљепше Српкиње, али је одмах вратила круну јер се сазнало да је удата и да има сет провокативних фотографија, што је у супротностима с правилима овог такмичења.

Организатори су пријетили тужбама, а мисица се повукла из јавног живота.

И то на Флориду, гдје живи са супругом тенисером Франком Данчевићем.

- Све то око избора за мис требало је да буде нешто јако лепо, али није било и завршило се како се завршило. Мој живот није стао, штавише после свега само желим да живим нормалан живот као сви обични људи јер то сам ја - рекла је Николина за „Блиц”.

Из агенције „Мис ЈУ” истицали су да од Николине преко суда потражују одштету у износу од 50.000 евра, али се даље од тога није отишло.

- У свој оној гужви нисам знала шта се заиста дешава, нити шта треба да радим, па сам се бранила ћутањем. Заиста ми није потребна слава кроз којекакве скандале. Не желим да будем јавна личност и нека остане онако како је све испало. Срећна сам овде где сам тренутно, окружена сам својом породицом и најближим пријатељима, и планирам своју скромну будућност - каже љепотица.

Иначе, Николина се бави фитнесом, који је студирала на приватној академији у Београду, и каже да највише времена проводи на Флориди са својим супругом, с којим пуно путује.

Бави се моделингом и манекенством, а прије неколико мјесеци урадила је велику кампању за модну линију у Турској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана