Мис БиХ отпутовала у Лондон

Глас Српске
Мис БиХ отпутовала у Лондон

Снежана Кузмановић из Лакташа, мис БиХ 2011. године, отпутовала је јуче са сарајевског аеродрома у Лондон, гдје ће 6. новембра бити одржано такмичење за најљепшу дјевојку свијета.

Наша мис није крила узбуђење због пута у Лондон, као и разлога због којег иде - финална ноћ избора мис свијета.

- Радујем се одласку у Лондон. Имам мало трему, али то је она позитивна трема. Једва чекам да упознам и остале дјевојке, као и то финално вече, када ћу дати све од себе да на најбољи начин представим БиХ - казала је Кузмановићева.

Нашу мис у Лондон су испратили отац, мајка и брат, те представници Дирекције за мис БиХ за мис свијета.

Снежана Кузмановић ће на свјетском избору љепоте носити хаљину модне куће "Кармен Лајн", коју је одабрала и креирала Пламенка Стојић.

- На свјетском избору љепоте покушаћу да представим БиХ најбоље што будем могла, почевши од традиционалног плеса, представљања мене и моје земље, па талент шоуа - рекла је Снежана.

Снежана Кузмановић из Лакташа, која је у јулу ове године проглашена најљепшом бх. дјевојком, цијело љето је провела углавном радно, припремајући се за свјетски избор за мис.

Aктуелна мис БиХ каже да својом дружељубивошћу и природношћу намјерава да "на кољена" баци жири избора за најљепшу дјевојку свијета, те да је спремна за предстојеће такмичење, иако има много треме, али и много узбуђења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана