Мирослав Илић: Баш ме брига за ДНК анализу

Блиц
Мирослав Илић: Баш ме брига за ДНК анализу

У њихово блато не желим да улазим. Не тиче ме се шта ће радити, и ако су рекли да ће тражити ДНК анализу, уопште ме не интересује, нека раде. Верујте, имам много преча посла", каже искрено пјевач за "Блиц".

Мирјана Антоновић, бивша емотивна партнерка Мирослава Илића, коју је пјевач упознао прије више од 30 година током турнеје по Америци, данима покушава да ступи у контакт са њим како би га упознала са ванбрачним сином Девином. Он, међутим, има своје виђење ствари.

- Не може да ме нађе? Ево, ти си ме звала и сваки пут ме добијеш на телефон. Сада ћу да одем у куповину, требају ми бријач и креме. Како неко ко ме тражи не може да ме добије или сретне на улици? - питао нас је пјевач, који се „Блицу" одмах јавио.

- Немам везе са њима. Своју слободу не желим да ограничавам и никоме другом не желим да ускраћујем слободу. Не бих уопште желео да коментаришем њихове наводе, бавим се другим стварима. Читам, одмарам се, ја сам племенити сељак - додаје Илић.

Девин и Мирјана су најавили, међутим, да ће судским путем и ДНК анализом тражити ријешавање затегнуте ситуације, а Мирослав каже:

- Могу да траже шта год желе, новине нису пут којим треба да се иде. Ово није Холивуд, аман. Не бојим се и баш ме брига за ДНК анализу. Све сам вам рекао - изричит је чувени пјевач.

Подсјетимо, Девин и Мирјана су у Србију стигли прије 10 дана. Девин је изјавио да жарко жели да упозна оца, али је Мирослав изричит да то не жели.

- Поновићу, не желим уопште да будем увучен у те приче и не интересују ме. Имам породицу и покушавам да живим нормалан живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана