Мирка Васиљевић поново трудна?

ГС
Мирка Васиљевић поново трудна?

Глумица Мирка Васиљевић и њен невјенчани супруг, фудбалер Вујадин Савић, наводно поново чекају бебу - четврти пут.

Лијепа глумица је наводно у петом мјесецу трудноће, а срећне вијести су подијелили са члановима својих породица. И једно и друго су жељели још насљедника, а глумица и у другом стању ради пуном паром, као што је то чинила и током претходних трудноћа.

Она и Вујадин се ускоро из Љубљане враћају у Београд, јер почиње фудбалска пауза, а глумица ће љето провести углавном радно. Почиње снимање нове серије, а поред тога води рачуна и о троје дјеце.

Мирка је и раније говорила како би вољела поново да се оствари као мајка.

"Јако ми драго што је протекле године било доста принова. То ми увек измами осмех на лице. То су дивне вести. Искрена да будем, ја бих волела да се још једном остварим у улози мајке. Пошто наше најмлађе дете сада има шест година, мало човек и заборави те тренутке, па се ја зажелим тако нечега. Године су пред нама, никада нисмо ни рекли да смо ставили тачку на то, да смо ставили три тачке. Волела бих да добијемо још једно дете. Нема ништа лепше од велике породице. Ми функционишемо као прави мали тим", рекла је прије неколико мјесеци, преноси Mondo/Kurir.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана