Мирка открила тајну брака са Вујадином

Агенције
Мирка открила тајну брака са Вујадином

Глумица Мирка Васиљевић, која са фудбалером Вујадином Савићем има троје дјеце, каже да никоме не дозвољава да се мијеша у њен брак и да све проблеме који настану између њих двоје рјешавају сами.

Ни фотографије које су изашле у јавност, а на којима је непозната дјевојка буквално узјахала Вујадина, нису пореметиле њихову породичну идилу.

- Нико сем нас двоје не може да зна зашто смо нешто дозволили једно другоме или урадили, зато не дозвољавам да нам се у брак било ко меша и саветује нас. Проблеме решавамо брзо и разговором. Он мења оно што мени смета и обрнуто, нормално је да се мимоилазимо у мишљењима, јер су мушкарци и жене потпуно различити. Као млада сам постала популарна и самим тим истовремено имала гомилу обавеза, од школе до снимања, што је учинило да брзо сазрим. На срећу, та зрелост и храброст да донесем одлуку ме и данас воде кроз живот - рекла је Мирка, која тренутно живи код родитеља, јер је Вујадин у Енглеској, али ће за неколико мјесеци уживати у свом дому, који се налази у комшилуку тенисера Новака Ђоковића.

- Ништа ми у животу не представља то што ми је Новак комшија, јер сматрам да је ствар ситуације где неко купи стан. Највеће звезде попут њега су најопуштенији људи, што је мени потпуно јасно, јер сам, као веома млада, имала прилику да радим са Николом Којом и Секом Саблић - рекла је глумица, која се мјесец након порођаја вратила послу у представи "Пази с киме спаваш".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана