Мирјана срећна што ће Жељку родити сина

Глас Српске
Мирјана срећна што ће Жељку родити сина

Иако се о њеној трудноћи са Жељком Рутовићем много писало, манекенка и бивша мис Србије Мирјана Божовић је тек сада проговорила о својој љубави с бизнисменом и принови која стиже у марту мјесецу. Наиме, Мира је открила да је са Рутовићем у вези годину дана.

- Обоје смо веома узбуђени и не можемо да дочекамо дан када ћу се породити и када ћемо угледати нашег сина. Планирам да имамо још деце, тако да нисам била оптерећена полом - рекла је манекенка чији партнер већ има петоро деце и ово ће му бити шесто, а с његове двије кћерке се већ лијепо слаже.

- Aполонија и Кристина су ме сјајно прихватиле од првог дана. Доживљавају ме као пријатеља. Увек сам ту за њих, шта год им је потребно и оне то знају. Прибојавала сам се да ме неће прихватити, али је све испало супротно. Обе су дивне девојке - прича манекенка, али и још открива да ће се послије порођаја позабавити и вјенчањем.

- Свака жена жели да озваничи везу и да у цркви изговори судбоносно "да". Жељко и ја смо причали о томе, али смо сада фокусирани на порођај. После тога ћемо се позабавити венчањем - каже Мирјана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана