Мирјана Божовић шета труднички стомачић

Глас Српске
Мирјана Божовић шета труднички стомачић

Некадашњој мисици и учесници серијала "Фарма" Мирјани Божовић живот је очигледно постао мед и млијеко, јер од када је затрудњела са Жељком Рутовићем, бизнисменом и једним од ријетких преживјелих из документарца "Видимо се у читуљи", лијепа Мира ужива, кафенише и вози скупи "јагуар икс тајп".

Мисица је недавно усликана испред познатог београдског ресторана, послије дружења са пријатељима, а када се  растала са њима, Божовићева је сјела у скупоцјени аутомобил и одвезла се у непознатом правцу. Том приликом, бивша учесница ријалитија "Фарма" открила је и свој труднички стомачић, али не и свог дечка. Наиме, иако су Мира и Жељко тог дана заједно дошли у познати ресторан са неколико пријатеља, мисица је, послије дружења из локала, за који се спекулише да је у власништву њеног знатно старијег дечка и оца њеног будућег дјетета, ипак изашла сама.

Мирјана се за свог партнера, који већ има петоро дјеце, још увијек није удала, иако су поједини медији најавили да ће се и то догодити, а такође се писало да је Рутовић, осим по "улози" у "Читуљи", познат и као актуелни власник коцкарнице, хотела и ланца ресторана брзе хране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана