Миранда вратила накит вриједан 8.1 милиона $

Агенције
Миранда вратила накит вриједан 8.1 милиона $

Аустралијска манекенка Миранда Кер предала је америчком министарству правосуђа накит вриједан 8,1 милиона долара који је добила од малезијског богаташа док су били у вези.

Накит међу којим је и 11,72-каратни дијамант у облику срца наводно је купио Џо Лоу новцем отуђеним из малезијског државног фонда.

Миранда је била у вези са њим годину, а ове године у мају удала се за богатог оснивача "Snapchata" Евана Шпигела. Раније овог мјесеца глумац Леонардо Дикаприо предао је министарству правосуђа умјетничка дјела која му је такође поклонио Лоу.

САД планира да подигне тужбу за превару и прање новца против тог малезијског предузетника за којег се сматра да је у центру корупционашког скандала у вези са државним фондом 1МДБ.

Планирају и одвојену тужбу у циљу запљене имовине вриједне више од милијарду долара наводно купљене новцем из тог фонда.

Манекенка је била у браку и са холивудским глумцем Орландом Блумом са којим има шестогодишњег сина Флина. Када се удала за Шпигела одлучила се за за врлу интимну свечаност са 50 званица, а сви су коментарисали да је изгледала чаробно у романтичној вјенчаници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана