Миранда Кер открила како заводи Орланда Блума

Aгенције
Миранда Кер открила како заводи Орланда Блума

Згодна Миранда Кер у понедјељак увече гостовала је у емисији "The Late Late Show" чији је домаћин Крег Фергусон. Том приликом лијепа манекенка и модел причала је како заводи свог вољеног супруга, глумца Орланда Блума.

- Носите шминку и лијеп веш - открила је Миранда како заводи вољеног мушкарца и додала како јој је тај трик открила ни мање ни више него бака.

Добра ствар је што је Кер управо модел за доњи веш, те свакако изгледа заносно у истом. Анђео Викторијас Сикрета открила је како слиједи савјете своје баке како би сачувала срећан брак са Орландом Блумом.

Згодна 29-годишњакиња, која је за Блума удата од јула 2010. године у емисију је дошла у сведеној али заводљивој црној мини хаљини и причала о томе како успјева да поред себе задржи једног од најпожељнијих мушкараца на свијету.

- Бака ми је често говорила да мушкарци највише пажње придају физичком изгледу. Сваког дана стави мало шминке, обуци неки лијеп доњи веш и сигурно ћеш заувијек задржати мужа - открила је Миранда савјете које јој је бака давала.

Током гостовања Кер је признала како упркос самоувјерености и сигурношћу којима зрачи док је на писти, заправо има велику трему, посебно ако је њен супруг у публици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана