Миранда из "Секса и града" својој супрузи на посебан начин честитала 10 година брака

Avaz
Foto: Instagram

Свој приватни живот успјешно држи подаље од јавности

Глумица Синтија Никсон која се прославила улогом црвенокосе адвокатице Миранде Хобс серији "Секс и град", ових дана обиљежава десету годишњицу брака са својом животном партнерицом Кристином Маринони .

 Глумица која се појавила у наставку САТЦ, серији "И тек тако...", свој приватни живот успјешно држи подаље од јавности, па се ријетко може видјети у друштву Кристине с којом је прославила 10 година брака.

На Инстаграму је објавила фотографију с вјенчања на којој је Миранда носила елегантну хаљину у свијетлозеленој нијанси с потписом Каролине Херере (Царолине Херрера), док се њена партнерица модно ускладила у тамном одијелу са свијетлозеленим детаљима.

- Десет година, 27. маја 2012., написала је глумица поред објаве, а врло брзо фанови су се придружили бројним честиткама.

"Сретна годишњица прелијепом пару", "Најљепше вјенчање", неки су од коментара.

Синтија и Кристина су у браку од 2012. године и имају сина Мекса . Иначе, Кристина је активистица која се бори за права ЛГБТQ заједнице. Из пријашње везе с професором енглеског Денијем Мозесом, има кћерку Саманту и сина Чарлса .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана