Мира Шкорић описала своју борбу са опаком болешћу

GS
Мира Шкорић описала своју борбу са опаком болешћу

Пјевачица Мира Шкорић годинама је водила борбу са опаком болешћу, а о својој борби је увијек отворено говорила како би помогла и другима који се налазе у ситуацији у којој је и она била.

Она се борила са опаком болешћу, а из борбе је изашла као побједник. Мири је био дијагностикован карцином штитне жлијезде.

– Читав живот радим на томе да изградим имунитет, морам тако због ситуације и наравно да то није лако. Ја се 15 година борим с карциномом, прије тога никада нисам водила рачуна о здрављу, некако сам била немарна и сасвим случајно сам сазнала да сам болесна – испричала је Мира Шкорић и наставила.

– Осјећала сам умор, па сам спонтано отишла на неке прегледе, а касније ме је сачекала дијагноза за коју нисам ни могла да помислим да ће ми се десити. Игнорисала сам симптоме све док ми на врату изнад кључне кости није искочила лимфна жлијезда. Онда чујете са чиме се суочавате, кад ми је доктор рекао да имам канцер, прво сам одбијала да у то повјерујем – искрена је била Шкорићева.

“Увијек идем на прегледе”

Пјевачица каже да је у сваком тренутку имала огромну подршку драгих људи, а колеге су је нон-стоп звале и питале у којем смјеру се ситуација мијења.

– Породица и пријатељи су ми давали вјетар у леђа за све. Стално су ме храбрили, сви су звали да питају како сам. Иако сам сада добро, увијек идем на прегледе и узимам терапију превентивно – закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана