Мина код судије!

Ало
Мина код судије!

Београд - Истрага против манекенке Мине Миленковић (21) јуче је и званично покренута у Првом основном суду.

Ова Крушевљанка за мјесец дана наћи ће се пред истражним судијом, јер је, огорчена због раскида са дечком, измислила да је отета и силована, ексклузивно сазнаје „Ало!”.

Манекенку тада чека поновни сусрет са таксистом Душаном П. у чијем је стану провела 39 часова, колико је трајао њен наводни нестанак, а кога ће судија саслушати у својству оштећеног!

- Тужилаштво је затражило да се у оквиру предлога за предузимање истражних радњи саслуша и таксиста кога је осумњичена зауставила после свађе с дечком и тражила да је одведе својој кући. Он је, како је утврђено, тек касније сазнао да је пријављен њен нестанак. После њиховог саслушања предмет ће бити прослеђен тужилаштву - каже за „Ало!” извор из Палате правде.

Како је „Ало!” ексклузивно објавио, манекенки ће тужилаштво предложити нагодбу у виду казнене мере од 360 часова друштвено корисног рада коју би требало да одради у некој од градских установа или комуналних предузећа.

Она се, подсјетимо, сумњичи за кривично дјело лажно пријављивање за које је запријећена казна, од новчане (од 10.000 - 1.000.000 динара) до једне године затвора.

Уколико не прихвати приједлог тужилаштва, против ње ће бити поднесен оптужни приједлог и чека је суђење!

Према закону, особе којима је изречена мјера друштвено корисног рада, казну би требало да одраде у комуналним предузећима попут „Зеленила”, „Водовода и канализације” или „Чистоће”, социјалним установама, домовима за старе...

Миленковићева је, подсјетимо, 21. јуна с другарицом дошла на сплав „Ривер”, чији је сувласник бивши манекенкин дечко Александар Ћ. (32).

Убрзо је љутито напустила сплав и послије низа мањих инцидената у близини Старог сајмишта зауставила такси и на питање таксисте: „Куда”, одговорила: „Код тебе!”.

Код њега је провела непуна два дана, док су је тражили пријатељи, породица и полиција.

Босу, рашчупану и са модрицама на лицу у сусједној улици сусрела је случајна пролазница која је позвала полицију и по Мининој молби њеног бившег.

Манекенка је испричала да је отета, два дана силована и пребијана.

Гинеколошки преглед, међутим, убрзо је показао да није силована, а њену причу да је била и дрогирана, те да се ни не сјећа шта су јој све радили, побиле су токсиколошке анализе.

У вези са фудбалером

Миленковићева је недавно поново заинтригирала јавност наводном љубавном везом са репрезентативцем Лолом Смиљанићем.

Фудбалер и манекенка су очигледно већ неко вријеме у вези, јер се путем друштвених мрежа дописују на начин како то раде само заљубљени, што су показали и заједничком фотографијом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана