Мими Оро завршила у затвору

Агенције
Мими Оро завршила у затвору

Старлета Милица Живановић позната као Мими Оро ухапшена је у четвртак увече у Београду због проституције.

Живановићева је ухапшена у акцији Одјељења за јавни ред и мир београдске полиције. Са њом је ухапшено још седам дјевојака, које су такође осумњичене за проституцију, као и младић за кога се претпоставља да је радио као макро.

- Живановићевој је решењем судије за прекршаје одмах одређен притвор од осам дана и она је пребачена у Казнено-поправни завод у Падинској Скели. Иста казна изречена је и осталим девојкама, док ће против младића, који је осумњичен за посредовање у проституцији, бити поднесена кривична пријава у редовном поступку. Он није могао бити саслушан сада због штрајка адвоката - каже извор упознат са акцијом хапшења. 

Старлета која је постала позната по питању: "Која је највећа птица? - на које је дала одговор: "Оро", недавно је у једној телевизијској емисији говорила на тему проституције. 

- Постоји проституција уопштено и на естради, међу познатим људима, а постоји и уопштено проституција - рекла је Живановићева, а затим навела да је имала "непристојне понуде".

- Па има, мислим, наравно, непристојних понуда, да. Што се тиче и од жена и од мушкараца, али наравно… Не могу да кажем… Свака имало лепа девојка је имала неку непристојну понуду. У питању су и жене и мушкарци, и старији и млађи, нема правила што се тиче тих ствари. Мене то, наравно… Жене ме не занимају. Имам дечка и супер ми је... Ја никада нисам узела новац за тако те неке ствари. Пре би ме дечко пребио него да идем мало лево-десно. Углавном то раде необразоване, девојке које су из провинције, на факултету, које имају мање пара - говорила је Живановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана