Милош Биковић у новој сезони мега популарне ХБО-ове серије

ГС
Милош Биковић у новој сезони мега популарне ХБО-ове серије

Глумачкој постави треће сезоне Емијем награђене ХБО серије "Бијели лотос" придружује се српска филмска и телевизијска звијезда, Милош Биковић, заједно са Кристијаном Фриделом, Морганом О'Рајлијем, Леком Петровардијем и Шалини Пирс.

Почетак снимања нове сезоне планиран је за фебруар на острвима Кох Самуији и Пукет, као и у Бангкоку на Тајланду и пратиćе нову групу гостију у чувеном љетовалишту "Бијели лотос".

Претходно најављена глумачка постава укључује и Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Џејсона Ајзакса, Мишел Монаген, Паркер Посеи, Наташу Ротвел и Тејми Таптимтонг.

Прва сезона, која је премијерно приказана у јулу 2021. и смјештена на Хавајима, добила је 20 номинација за награду Еми у 13 категорија за 10 побједа. Друга сезона из децембра 2022, смјештена је на Сицилији и добила је 23 номинације за Емија, укључујуćи и категорију за најбољу драмску серију.

Друга сезона до сада је освојила четири награде Цреативе Артс Еммy, уочи церемоније додјеле награда Еми која ће се одржати 15. јануара 2024.

Творац, сценариста и режисер серије је Мајк Вајт, који је уједно и извршни продуцент уз Дејвида Бернада и Марка Каминеа.

Прве двије сезоне ове награђиване ХБО серије доступне су на ХБО Маx стриминг платформи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана