Милиони за задњицу, ноге и прсте свјетских звијезда

Агенције
Милиони за задњицу, ноге и прсте свјетских звијезда

Свјетске звијезде полисама обезбјеђују лице, глас, осмијех, језик, зубе, а у страху да би његови непријатељи могли да науде његовом средњем прсту лијеве руке и тако му униште каријеру, гитариста легендарне рок групе "Ролингстонси" Кит Ричардс га је осигурао на 1,6 милиона долара.

Иако влада увјерење да свјетске звезде највише улажу у уљепшавање помоћу пластичне хирургије, они одвајају астрономске суме за осигурање дијелова тијела. Свој новац најчешће остављају код познатог британског осигуравајућег друштва "Лојд". Највећу буру у јавности изазвала је пјевачица Мараја Кери 2006. када је ријешила да своје ноге осигура на милијарду долара. Бразилска манекенка и плејбојева зечица Сузана Aлварес осигурала је своје ноге и задњицу на два милиона долара. Дејвид Бекам, фудбалска звијезда, своје цијело тијело осигурао је на 200 милиона долара. Пјевачица Џенифер Лопез одувијек је важила за поносну власницу једне од најљепших задњица, па је зато ријешила и да је обезбиједи сумом од 27 милиона долара. Двадесетих година прошлог вијека амерички пјевач и комичар  Џими Дуранте осигурао је свој огромни нос на 50.000 долара. Легендарни пјевач и вјечити велики заводник Том Џонс не крије да је поносан на маље на грудима, па их је осигурао на чак пет милиона евра.

Код нас пјевачица Снежана Снеки Бабић своје дуге ноге заштитила је сумом од милион долара, а ако се нешто догоди са силиконским грудима Јелене Карлеуше, она ће то наплатити десетине хиљада евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана