Милион лајкова за нагу Емили

Агенције
Милион лајкова за нагу Емили

Британска манекенка и глумица Емили Ратајковски постала је позната захваљујући провокативним фотографијама које редовно објављује на друштвеним мрежама.

Међутим, овога пута згодна Британка је отишла корак даље, па је на "Инстаграму" објавила фотографију на којој позира потпуно нага. Додуше, згодна манекенка је окренула леђа фото-објективу, због чега јој се не види лице, али је њена задњица у првом плану.

- Сирена - написала је Емили у коментару уз фотографију, која је за мање од четири часа добила пола милиона лајкова.

Британска манекенка за кратко вријеме је постала муза многих свјетских дизајнера. Довољан је летимичан поглед на њен "Инстаграм" профил па да многима постане јасно због чега је Емили данас једна од најтраженијих модела и најпраћенија јавна личност на друштвеним мрежама.

Емили се не либи да на фотографијама покаже свој сексепил те често објављује фотографије у доњем вешу, бикинију или топлесу.

Иначе, згодна Британка се прославила након што је била ангажована у споту Робина Тика "Blurred Lines", а потом је услиједила и њена глумачка каријера. Данас згодна Емили заговара феминизам и радо позира нага за модне часописе.

Међутим, некад заиста претјера са секси фотографијама. Недавно је објавила фотографију из ресторана, снимљену током ручка са пријатељима, на којој се види необични стајлинг згодне Емили. Деколте до пупка и уска кожна сукња свакако нису добар избор за дневни излазак, али ни ноћни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана