Милијардери на јахтама имају језиве захтjеве: Mислила да је добила посао из снова, а затим је услиједио шок

Г.С.
Foto: Илустрација

Дjевојка која ради на луксузној јахти, открила је какве све захтеве су богаташи имали од ње и осталих дjевојака које су ту радиле. Радници на таквим луксузним јахтама у највећем броју случајева не смiју да кажу „не“. „Сваки захтjев, колико год био чудан или луд, наша је дужност да га испунимо“, каже Жизел.

Она је открила необичну страну дружења с милијардерима. Ова 39-огодишњакиња почела је да ради прије неколико година на јахти посао за који је рекла да је добро плаћен, али површан. Иако је посао стресан, Жизел воли море и ужива у путовањима, а посао на јахти убрзо је постао њен посао из снова, пише Метро.

Али је признала да се током боравка на мору сусрела с неким чудним захтjевима.

„Једном приликом гост мултимилионер предложио је члану посаде да врши нужду на врху стакленог стола док он лежи испод њега и за то би му платио 10.000 долара“, присjетила се она и додала: „Други гост је пожелио да једна од хостеса све вријеме стоји у углу и гледа га док вечера“.

Радници на лускузним јахтама никада не смiју да кажу „не“, све док захтjев није сексуалан или не прijети да угрози здравље или живот посаде: „Сваки захтjев, колико год чудан или луд, наша је дужност да га испунимо“.

„Власници јахти такође кажу да посада мора одговарати њиховој јахти, односно да људи који раде морају да буду лijепи као и њихова јахта“, рекла је. „Зато ту видите пуно младих и лijепих људи, услов је и да будете у форми.“

 

Тренутно, Жизел има важну улогу на једној луксузној јахти, обавља позиве, организује и планира догађаје и брине о администрацији и рачунима. „Ја сам задужена за све куповине за посаду, листу посебних гостију, куповину специјалних захтjева које имају гости“, рекла је за „Метро“.

Жизел наглашава да предности рада на јахти надмашују откачене захтjеве. „Доста упознајете себе будући да проводите пуно времена сами са собом. „То је врло добро плаћен посао. Сва невjероватна мjеста, погледи, заласци сунца, људи које сусрећете из различитих дijелова света, чине да превладају позитивне стране посла,“ закључила је Жизел, преноси Стил.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана