Милици Павловић недостаје природа

GS
Foto: Instagram

Пјевачица Милица Павловић је одрасла у идиличном амбијенту Горњег Буниброда, окружена љубављу баке и дједа за које је била изузетно везана, а након свих ових година машта о близини природе и куповини некретнине која ће бити опасана зеленилом.

То је и истакла недавно када је признала да ли јој недостаје природа и образложила своје разлоге.

"Како да не. Да, ја волим велики град и захвална сам великом граду који ме је дочекао раширених руку и пружио ми све што може Београд да пружи, али волела бих да доживим да имам једну кућицу, не мора на два спрата, једно парче дворишта. Не знам зашто, вероватно зато што сам одрасла на селу са кућом и двориштем. Негде у мени је остало то да волим да имам своје парче земље",  испричала је Милица.

На питање да ли купује викендицу у близини пријестонице ускоро, она је остала загонетна, али и открила да негде размишља у том смеру.

"Видећемо",  рекла је Милица и истакла да је недавно обновила бакину и дједову кућу у којој је одрасла и у којој и дан-данас воли да проводи слободно вријеме, на шта је посебно поносна.

"Како ми кажемо на југу Србије: 'Не желим да заборавим на дедовину своју'. Желим да то буде једна оаза мира где ћемо се сакупљати моја породица и ја и да остане мојој породици као нешто лепо и да уживају у томе. И да су, као што знам да јесу, поносни на то да је њихова Милица зарадила и пожелела да кад заради не задржи све за себе него да једноставно и породици поклони нешто у чему могу да уживају. Иако ми они никада у животу нису потражили новац, никада, никада", нагласила је пјевачица, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана