Милица Дабовић кошаркашица са лицем и тијелом манекенке

Глас Српске
Милица Дабовић кошаркашица са лицем и тијелом манекенке

Репрезентативка Србије у кошарци Милица Дабовић није само позната по свом умијећу на паркету, него и по својој заносној љепоти.

Она је одлучила да се представи у неком новом свјетлу, да на себе привуче још више пажње, а ту је на своје дошао мушки дио публике који је са одобравањем дочекао Миличине слике у оскудној одјећи. На њима се између осталог могу видјети и тетоваже које красе тијело ове прелијепе кошаркашице.

- Оне представљају снагу, љубав и срећу, док делфин значи интелигенцију и доброту - истакла је Дабовићева.

Милица је кошарком почела да се бави када је имала само осам година. Тренирала је са својим татом у Херцег Новом, затим је прешла у Београд, играла у Беопетролу, потом у Црвеној звезди, па у новосадској Војводини. Из Новог Сада отишла је у Русију гдје је заиграла за УГМК, кратко се задржала у француском клубу Мондевил, а тренутно ју је животни позив одвео у Турску, гдје је главни играч истанбулског Бешикташа.

- Изванредан је осећај бити успешан, поготово ако сте жена, јер то значи да сте самостални, да не зависите ни од кога и да живите онако како желите - каже кошаркашица са лицем и тијелом манекенке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана