Милица Дабовић има новог момка

Агенције
Милица Дабовић има новог момка

Кошаркашица Милица Дабовић је упловила у нову романсу, непуни мјесец од скандала са бившим момком Симоном Шиклићем.

Како пишу српски медији, момак се зове Вук, а Милица се са њим појавила и у Новом Саду, гдје је у Високој пословној школи струковних студија одржала говор током трибине са темом "Млади и спорт".

Како открива извор са лица мјеста, Милица је блистала током говора, а чак три пута пред студентима је истакла да је срећна и то ријечима: "Хвала ти, Вуче, што сам срећна и насмејана."

- Милица и Вук заједно су дошли на предавање, он ју је довезао. Милица је неколико пута током говора истакла да је пресрећна, а онда је и њему захвалила на томе, на шта се он само насмијешио. Рекла је да је у њен живот ушао неко због кога је срећнија него икада. Казала је и да сви треба да вјерују у љубав и доброту. Након говора заједно су отишли до кабинета директора, а послије и у ресторан "Сокаче" у Новом Саду - каже исти извор.

Вук и Милица истих су година, а момак потиче из имућне породице.

- Његова породица има фирму у Аустрији, мислим да је ријеч о грађевинској фирми. Изузетно су јаки. Он има кућу на Врачару, у Београду. Милица је упознала његову мајку - открива неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана