Мили: Спремамо музички шоу посвећен Тесли

Мирна Пијетловић
Мили: Спремамо музички шоу посвећен Тесли

Кад год можемо, ми се радо одазовемо хуманитарним акцијама, а "Милиграм" је у протеклом периоду организовао регионалну хуманитарну акцију, која је управо почела из Бањалуке.

Рекао је ово за "Глас Српске" музичар бенда "Милиграм" Александар Милић Мили и додаје да хуманитарни концерти дају сваком наступу једну нову димензију.

- Када свирате на таквом једном концерту, добро се осећате јер знате да сте на правом путу - рекао је Милић.

Истакао је да је бањалучка публика за њега ни мање, ни више, него савршена, јер кад год су свирали у граду на Врбасу, публика их је подржала у великом броју.

- У Бањалуци смо чак срушили рекорд, свирајући на стадиону и то је нешто што ће нам заувек остати урезано у памћење. Када негдје дођете први пут и када добијете толику количину љубави, не можете бити равнодушни - истакао је Милић и додао да сваки пут када дођу у Бањалуку тај осјећај се враћа и "тјера" нас да будемо још бољи како бисмо оправдали добијено повјерење.

- Презадовољни смо протеклом годином, јер где год смо дошли, публика нам је указала поверење. Све то се одвија таквом брзином да смо се ми само препустили и идемо у том смеру у којем нас води наша верна публика - каже овај музичар.

Када је ријеч о плановима за предстојећу годину, Милић нам открива да ће за публику спремити један феноменалан музичко-визуелни спектакл у "Београдској арени".

- Припремамо један нови тип концерта који је посвећен Тесли и позитивној енергији. Имаћете прилику да видите Теслин торањ од девет метара, за који се јако дуго радила сценографија. Цела електрична прича креће 21. марта, а публика у целом региону ће имати прилику да присуствује овом несвакидашњем догађају који припремамо - рекао је Милић и најавио да припремају и нови албум који се надају да ће промовисати и у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана