Милена и Владимир поново у љубави

Глас Српске
Милена и Владимир поново у љубави

Изгледа да су Милена Ћеранић и Владимир Станојевић за "округлим" столом једно другом опростили за низ изнијетих увреда. Наиме, пјевачица и водитељ су недавно учествовали у хуманитарној акцији, али су вријеме искористили да поразговарају о свим несугласицама које су имали.

- Влада је водио програм поводом хуманитарне вечери у београдском клубу "Стефан Браун", а Милена је мућкала коктеле за шанком. Када се све завршило, њих двоје су отишли у сепаре и заједно с певачем Ћемом, иначе Милениним цимером, ћаскали целу ноћ. Смејали су се и уживали у друштву као да се пре неколико месеци нису "клали" због наводних лажи које је Станојевић изнио у јавност. Изгледа да су пронашли "заједнички језик" и да су једно другом опростили за низ изнетих увреда - прича извор који се нашао на лицу мјеста.

Подсјећања ради, приликом учествовања у ријалити програму "Фарма", Милена и Влада су се посвађали због тога што је он тврдио да су својевремено имали нешто више од пријатељства. Откад је Ћеранићева завршила љубавну везу са Немањом Стевановићем, она је одједном обновила пријатељство са Станојевићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана