Миле Китић преварио супругу, па плакао

Глас Српске
Миле Китић преварио супругу, па плакао

Популарни пјевач Миле Китић никако да се скраси! Иако му је недавно супруга Марта Савић поклонила пјесму која говори о његовим швалерацијама, Миле је наставио да хара, а то доказује и снимак екипе "Папарацо лова", на којем се види у сумњивим радњама са дјевојком која нема више од 20 година.

Наиме, фолкер је ухваћен како атрактивну плавушу доводи у хотел на Aвали! Прво су били на романтичној вечери, да би потом отишли у собу, у којој су се задржали 45 минута!

Да ствар буде гора, само дан касније Милетова супруга Марта организовала је вечеру у његову част у једном ресторану, не знајући да јој је супруг претходног дана набијао рогове са знатно млађом изабраницом. Китићева супруга је окупила његове најближе пријатеље и родбину, трудећи се да на све могуће начине удовољи фолк пјевачу, да би провео незаборавно вече у друштву својих најближих.

Да ли због гриже савјести или нечега другог, Миле на породичној вечери није могао да сакрије сузе. Све вријеме је плакао док му је Марта говорила колико га воли и колико цијени њихову љубав и брак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана