Милан: Волим само Северину, Севе: Лијепо да се Милан труди

Aгенције
Милан: Волим само Северину, Севе: Лијепо да се Милан труди

Северина је злато моје, сунце моје, душа и љубав моја, срећа и туга моја, моја посљедња и прва лјубав... Рођењем нашег сина Aлександра наша веза је постала нераскидива.

Овако је своја осјећања описао српски краљ бакра Милан Поповић у интервјуу који је дао за српске медије. На питање да ли се помирио са хрватском пјевачицом Северином Вучковић са којом има сина Aлександра, Поповић је одговарао изјавама љубави.

- Ми смо сада мама и тата и свесни смо тога да је срећа нашег детета важнија од тога да ли смо ми муж и жена, а и свега осталог, и то подразумева и хармоничну и срећну везу нас као родитеља. Ми нисмо клинци да бисмо се сада растајали у страху да не пропустимо неку бољу прилику. Обоје смо зрели људи и сигуран сам да ћемо наћи начин како да учврстимо нашу везу у интересу среће нашег детета и наше, надам се, будуће деце - каже Поповић.

Додао је да је јако важно да људи науче да буду срећни због онога што имају умјесто да буду несрећни због онога што немају.

- Мислим да сад, после тачно две године нашег забављања, када смо напокон у стању да разумемо какав је наш карактер, менталитет и наше васпитање, можемо да донесемо ту одлуку тако да је ова мала пауза добродошла да се схвати да је срећа нашег детета најважнија и да све што се дешава са нашом везом треба да буде у интересу среће и радости нашег малог Aлександра. Жао ми је само што сам пропустио три месеца одрастања свога сина - казао је Поповић.

Тврди да је већина информација о њиховој вези које се појављују у разним таблоидима потпуно нетачна.

- Конкретне информације у вези са Маријом Каран и Aном Сакић су дефинитивно наудиле јединој жени коју волим, делимично и мојом кривицом, пошто их нисам довољно гласно демантовао, али ћу учинити све да вратим њено поверење и љубав - рекао је Поповић.

Каже да увијек вјерује у праву љубав.

- Верујем да је наша љубав, љубав са Северином права, лудо волим своју жену и свог сина и мислим да на крају крајева ништа не може да поквари тај однос. Северина је савршена мајка која је успела да искомбинује материнство са својим професионалним радом. Дакле, савршена је мајка и професионална успешна жена, ја јој се дивим и обожавам и због једног и због другог - рекао је Поповић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана