Милан предао сина Северини

Agencije
Милан предао сина Северини

Милан Поповић (54) предао је данас, у суботу 30. новембра, Северини Којић (47) сина Александра (7,5), поштујући привремену одлуку суда по којој мајка има право са дјететом да проводи одређено вријеме, пише 24сата.хр.

Конкретно се ради о сваком другом викенду, од суботе ујутру до недјеље увече, а током седмице дијете може да виђа два пута по пет сати.

Иначе, Александар ће католички Божић и Ускрс провести са Северином, док ће православне празнике проводити са оцем Миланом.

Подсјетимо, судија Теа Голуб у четвртак је, 28. новембра, донијела привремену мјеру да дијете живи са оцем, те да он самостално брине о  његовом здрављу и образовању.

Милан је јуче рекао неколико реченица за Дневник Нове телевизије, а оно што је истакао јесте да ће Северина моћи и више да виђа дијете, ако буде поштовала потребе сина.

"Дете је досад живело код мајке, а отац је имао сусрете и дружења, сада дете живи код оца, а мајка има сусрете и дружења. Ни о каквом одузимању детета се овде не ради", рекао је Милан.

"Уколико син буде желео да буде више код маме, ја ћу му то омогућити докле год се мајка буде придржавала основних потреба и обавеза које ће син имати у свом животу", поручио је Поповић у укључењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана